torsdag, oktober 15, 2009

Help me, were is the glue?

Så var det dags igen. Inte vet jag varför, men nu släppte en av mina Knitpro i limmet igen. Det är inte första gången det det händer, men som tur är så finns superlim. Fast just nu vet jag inte vart det är. Så vad göra? Tur man har en omtänksam make som alltid försöker hjälpa sin fru. Han letade fram Karlssons klister. Hoppas det håller.

Here we go again. I don’t know why but now one of my Knitpro broke in the glue again. It’s not the first time it happens but luckily we got super Glue. It’s just that I don’t know where it is right now. But I’m a lucky women with a very thoughtful hubby who is always trying to help his wife. He found some other glue and fixed the problem. Just let us hope it will hold.

2 kommentarer:

Emma sa...

Hej! Har ett litet tips, kanske kan det vara till hjälp...? :)

Vet inte hur du gör när du vrider ihop dina knitpro-stickor, men jag tänker alltid på att inte hålla i själva stickan när jag vrider på och av dem. Istället håller jag bara i metalldelarna. Inbillar mig att det blir för stor påfrestning på limmet annars och hittills har mina aldrig gått sönder, i alla fall inte på det sättet...

Lycka till med utmaningen och med pluggandet förstås! Hoppas vi ses snart!

Monica Hansen sa...

jag hörde att det varit mycket reklamationer på KnitProstickorna..