torsdag, januari 08, 2009

Finished and a new start

Så är Pomatomus mössan till Stickfrossas Pomatomus KAL färdig. Jag är nöjd med den. Hoppas dottern också ska gilla den. Den är stickad i Hjertegarns Merinosilk på stickor nr 2.75. Vilket mjukt garn att arbeta med. Hur ljuvligt som helst. Men en stor nackdel har det om man som jag måste repa. Det är att garnet blir vädligt skört efter upprepning så det går väldigt lätt av.

004

Here it is. My Pomatomus Hat for Stickfrossas Pomatomus KAL finished. I'm really pleased with it. Hope DD1 will like it to. I've used Hjertegarns Merinosilk and needles nr 2.5mm. What a soft yarn to work with. The only disadvantage is that if you, like me, need to rip your knitting it's getting really weak and break very easily.

Har även gått med i Stickameras Harry Potter KAL. Som första projekt har jag börjat på ett par Horcrux socks i Austerman Step.

003

I've also joined Knitmores Harry Potter KAL. As a first project I've started on a pair of Horcrux socks in Austerman Step.

7 kommentarer:

Astrids handarbeten sa...

Hej!
Tack för din kommentar. Jag spanar efter din mössa på stan i Eskilstuna :)

Anna sa...

Åhhh, så snygg!

heidi sa...

så fin din mössa blev!!!!

Häxmamman i Jämtland sa...

Jättefin mössa, jag håller på att sticka i något som heter Hjärte speed det är en x-tra tråd i som ser lite glittrig ut unra om det är typ samma garn?

Ha det gott

Britt-Marie sa...

Kul mössa, helt klart en favorit. Den kommer du att bli snygg i för du tänker väl använd den själv.

Sockorna ska bli spännande att följa.

Kram

Emma sa...

Hej!

Jag kan inte hitta bloggen med sockgarnfärningen jag pratade om. Korkat av mig att (tydligen) inte spara länken. Hojtar om jag hittar den!
/Emma

LivM sa...

Flott lue du har strikket.