måndag, januari 12, 2009

Nice afternoon

Idag var det premiär för stickträffarna som vi startat på jobbet. Tanken kom upp hos mig när vi pratade stickning under fikapauser så jag skickade ut ett förslag och det var flera som nappade på det. Tanken är att vi ska träffas två gånger i månaden direkt efter jobbet. Att vi tar det direkt efter jobbet beror på att man oftast är rätt trött efter en heldag och då blir kvällarna fria. Och jag måste säga att det  var hur trevligt som helst.

Annars så stickar jag mest på småsaker just nu. Har svårt att koncentrera mig på större eller mer koncentrationskrävande projekt just nu. Rätt mycket på jobbet som kräver min tankeverksamhet. Därför händer det inte så mycket med vantarna heller tyvärr, men det blir väl bättre snart. Har inte heller så mycket bilder att komma med eftersom det inte finns så mycket att visa upp just nu.

Today was the première for the knitting meet at my work. the thought came to me when we talked of knitting in the lunchroom. Therefore I sent out a mail about getting together after work and today was the first time. And it was a real nice afternoon.

On my active needles right now is project that are a bit of mindless knitting. Have a hard time to knit on things that demands koncentration right now, because my work takes the most of it right now. Therefore my gloves haven't grown I'm afraid to say but it will change soon i hope. I don't have any photos to show but hopefully soon.

8 kommentarer:

Samtal från min trädgård sa...

Det låter ju som en jättebra idé att slappna av/lugna ner sig efter jobbet, få samtalat och stickat och sedna gå hem till sig.

Camilla sa...

Tycker det låter som en jättebra idé

Maria sa...

Tack för kommentar på min blogg, det är så kul att någon "tittar in".
Roligt att ni ses o stickar på jobbet, önskar att jag också kunde ha det så... men det är jag och en bunt karlar/killar.
Väldigt fina bilder i ditt arkiv!

Häxmamman sa...

Jag länkar till dina strumpor från Dockmammans stickcafè och är det inte ok kan du höra av dig, jag undrar om du har en bild på strumporna?
Ha en bra dag/Kram

Britt-Marie sa...

Vilka härliga jobbarkompisar du har, vad avundsjuk jag blir.

Jag hoppas era träffar blir avkopplande och mysiga, helt enkelt afterwork.

Kram

Samtal från min trädgård sa...

Du har en utmärkelse på min blogg.

Bim HD sa...

Hm... kan du gissa vem som saknar att sticka mm?
Må så grankott...

Häxmamman i Jämtland sa...

Kikar in och ser hur du har det, har länkat till dina strumpor nu från Stickcafé/Kram