måndag, februari 20, 2006

Så var första dagen på sportlovet över då!

Ja idag har jag varit riktigt flitig. Gick upp rätt tidigt fast jag var ledig. Det är så skönt att få vara ifred och läsa tidningen med en kopp kaffe innan någon annan vaknat. Sedan tog jag några varv på min tröja. Nu börjar mönstret synas bra. Ur Alice Starmores Fiskartröjor som jag skrev. Cape Cod. Den tröjans mönster är jätteläckert tycker jag. Ska bli spännande när min blir klar. Påbörjade även ett par sockar till maken. Bra att ha något enkelt till hands som paus ibland.


När frukosten var klar för alla här hade vi förrådsrensing och fick iväg flera kartonger till Pingstkyrkan. Ungarna vill ändå inte ha gammalt porslin. Äldsta dottern, 23, fick när hon flyttade för fyra år sedan. Andra dottern, 20 år, har eget nerpackat som hon fick när hon bodde hemifrån sista året på gymnasiet. Sedan drar hon väl utomlands snart igen. Kom hem efter ett halvår i Australien för en månad sedan och vill åka utomlands igen så snart som möjligt. Minstingen, sonen snart 19, kan vi köpa till också den dagen han flyttar hemifrån.

Nu ikväll stack jag på träning. Tränar på Kia Ora. Körde lite Body Attack. Det är något som är konditionskrävande så det förslår. Svetten flyter på en, men kul är det. I morgon blir det Body Pump och Body Balance.

Nej nu är det dags för en dusch och sedan ska jag ta fram stickningen och få några varv gjorda på min tröja igen. Sak även se om det är något annat än OS på TV. I och för sig ska jag heja vidare på damkronorna, men efteråt.

3 kommentarer:

Stickbloggen sa...

Måndag = CSI :)

marianne skutskär sa...

hej, jag blev så glad när jag såg min blogg hos dej, jag vill oxå ha in adresser men jag fattar inte hur man gör, o så söta katter du har, jag har oxå kattor+hund+man

marianne lundholm sa...

jag skrev till dej nyss, men det blev inget, jag är inte bra på datorer, blev så glad när jag såg min blogg hos dej, jag vill oxå ha in adresser i min blogg, men har ingen aaaning hur man gör, så söta kissemissar du har o vad duktig du verkar med träning