söndag, mars 07, 2010

Vasaloppet and Haruni

Lagom till den första damen skulle gå i mål på Vasaloppet stickade jag klart sista varvet på min Haruni (Ravelry). Så nu håller jag på med avmaskningen. Det har varit en snabb och rolig stickning, började på den i tisdags,  som kommer att bli fin när den är blockad. Ljuvligt mjukt garn. Det är samma garn som jag använde till min Rose of England. Men det kommer att bli mycket kvar nu också. Så får se vad jag ska hitta på med det som är kvar. Det får väl ligga till sig ett tag så kommer jag nog på till slut.

Har även tagit tag i saken och blockat min julsjal aka Panama shawl (Ravelry) . Stickade färdigt denna på måndagen men orkade inte förrän i morse så bild kommer så snart.

In time for the first lady to cross the finish line in Vasaloppet  I knitted the last row on my Haruni (Ravelry). So now I’m on the casting off. It has been a fst and fun knittinng. Started on Tuesday. Will look beautiful when blocked. Absolutely gorgeous soft yarn. It’s the same yarn i used for my Rose of England. But I still got rather much left so we will se what comes out of it next time I take it out of the drawer.

I have also blocked my Christmas Shawl aka Panama Shawl (Ravelry). Finished it on monday. So photo will come soon.

Som avslutning vill jag bara visa några fina bilder från dagens promenad ute vid Sundbyholms slott.

As a finish I just want to show a photo from todays walk att Sundbyholms Castle.

DSC00472

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Fin bild. Vi har nu ingen snö längre. Jag letar efter vårblommor när jag är ute och går. Du har en "blomma" att hämta på min blogg.

Sunna sa...

Jag körde vasan ungefär likadant, men hos mig blev det vantar