tisdag, mars 02, 2010

Hemlispaket/only swedish

Idag var en rolig dag när jag kom hem sent efter en riktigt lång dag på jobbet. I brevlådan låg sista paketet från min hemlis. Först fattade jag inget, trött som jag var, ett paket från Karma garn? Vadå, jag har väl inte beställt något där tänkte jag, men sedan gick det upp ett ljus för mig. Har ju fått en kommentar här på bloggen om att personen ifråga varit utställare på Syfestivalen, men inte fattade jag då vem det kunde vara.  Men tack Madelene för ett underbart paket. Det var perfekt.

DSC00488

DSC00489 

Angoragarnet ska bli jättespännande att prova. De andra två känns hur mjuka som helst. Får nog bli muddar misstänker jag. Och chokladen ska jag försöka hålla mig och smaka på länge.

Det har varit jätteroligt att vara din hemlis och jag har kännt mig bortskämd. Tack igen.

Och nu äntligen är mitt paket skickat. Har mailat min hemlis så hon vet att paketet blir lite sent. Tyvärr blev det lite sent in till posten idag också så det hinner nog inte fram tills imorgon. Men det är i alla fall på väg.

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Jag väntar med spänning på paketet. Men den som väntar på något gott väntar inte för länge. De tidigare har ju varit så fina. Sockarna i Drops Delight är jättesköna och det gröna garnet är drygt att sticka med.

Iwona sa...

Så härligt att få paket med garn :)

Kerstin sa...

Jättemånga tack för alla fina saker jag har fått av dig i Hemlisbytet. Det sista paketet kom igår och jag ska försöka uppdatera min blogg i helgen. Jag antar utmaningen och ska försöka virka ett hjärta.