måndag, januari 25, 2010

Team Sweden and Ravelympics

Så var det dags igen då. Har anmält mig till Team Sweden i Ravelympics. Hoppas bara det blir tid över så jag hinner sticka. De grenar jag funderar på är Charity Curling vilken går ut på att sticka till välgörande ändamål. Varför inte slå två flugor i en smäll och sticka lite till Hjälpstickan. Men funderar även på WIPs-Dancing som går ut på att sticka på något WIP/UFO vilket man inte får ha rört senare än 12 januari. Där har jag några saker att välja på men min Baristasjal ligger bra till. Som det ser ut nu så lutar det åt att det blir båda grenarna.

 

Now it’s time again. Have joined Team Sweden in Ravelympics. I only hope that I will have time to knit. There are to events that I’m thinking of joining Charity Curling and WIPs-Dancing. In Charity Curling you shall knit for charity so I thought that I could knit something for Hjälpstickan. In WIPs-dancing you shall knit on some WIP/UFO that you haven’t touch later than January 12th. I got some things that fits here but I’m thinking of my Barista shawl. As it looks right now I think I will enter both events I think.

1 kommentar:

Kerstin sa...

Tack för paket med fint innehåll. Jag stickar nu på sjalen och färgen blir bara så fin. Igår köpte jag Knit Pro stickor till den för de gamla är alldeles för trubbiga till det tunna garnet. I titisdags började på Kristinastrumporna me det andra garnet och jag testar för första gången med mgic loop och det funkar perfekt mycket bättre än jag trodde. TACK