söndag, september 23, 2007

Tröjan och lite nytt/Sweater and some new

Så här långt har jag kommit på tröjan. Jag är redan uppe vid ärmhålen så det går fort att sticka denna. Mycket fortare än makens tröja som var ett sisyfosarbete. Denna är kul att sticka.
This is how far I've knitted on the sweater. I'm already up at the decrease for the sleeves. It's a fast knit. Much faster than hubbys sweater that was a sisyfos work. This one is a fun knit.


Rose of England flyter på fint just men det är ingen idé att ta något kort. Man kan inte se mycket av den. blir bara en enda stor hög på rundstickorna.
The Rose of England is moving along fine right now but it ain't any use to take any photo. You can't see much of it yet on my circular.


Jag har även börjat på ännu en sjal, Mountain Peak. Jag använder Ullcentrums entrådiga som jag köpte på syfestivalen i våras. Stickor 5mm.I've also started on another shawl, Mountain Peak. I'm using Ullcentrums thinnest that I bought on the Sewing festival. Needles 5mm.

2 kommentarer:

Bim H-D sa...

Oj, den sjalen lär bli läcker ja... dreglade rätt ordentligt när jag så den :)
Har ett par nystan, fd härvor ;), med ullcentrums entrådiga i grått... men, det värsta med deras garner är att jag inte klarar av att få det klifritt... ja, det kliar allt för mycket tycker jag... har ett entrådigt nystat i rött också, enbart ett av det... så... ja, frågan är ju vad man gör med det? stickar och ger bort? hihihi...
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som väntar på bilder på tröjan, ja... och väntar på fler bilder på den ljuvliga sjalen... ... ...

Bim H-D sa...

*s*
På tal om något helt annat... Du är taggad, kolla i bloggen, hihihi...
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som vill sitta och sticka och mysa istället... :)