måndag, oktober 09, 2006

Värnamo and Brahehus

Now our long weekend journey is done.

Nu är vår långa helgresa klar.

On friday when we left it rained, but when we drove home yesterday it was a beautiful but windy day. We decided to take a room at a hotel in Värnamo so the trip shouldn't so long. We didn't want to be tired at the party on saturday. Here are the wiew from our hotel window.

I fredags när vi reste så regnade det, men igår, när vi åkte hem, sken solen även om det blåste ordentligt. Vi bestämde oss för att sova över i Värnamo för att inte resan skulle bli så lång. Vi ville vara pigga under festen på lördagkväll. Här är vyn från vårt hotellfönster.



On our way home we stayed at Brahehus and took this picture.



På hemresan stannade vi vid Brahehus och tog den här bilden.




Out there is Visingsö in Vättern.

Där ute syns Visingsö i Vättern.

1 kommentar:

Bim sa...

Måste le... stort, hihihi...
Brahehus ÄR något som vi i många, många år försökte ta oss upp till. Ja, vi åker alltid via Gränna på vägen hem från Öland - vår älskade ö... MEN, trots alla pilar hit och dit och att man SER den på toppen där uppe, så inte katten hittade vi dit inte... MEN, så ett år åkte vi fel, på vägen FRÅN Gränna... och yes, vi fick med oss Brahehus, äntligen!!! I solnedgång dessutom, och det blev underbara bilder, suck... OM vår skrivare/scanner/kopiator fungerade, suck... så skulle jag lägga ut bilder, lovar. Nu är ju strömförhållandet som det ÄR så det blir inget, nopp...
Kul att se dig blogga ok igen, hihihi... något mer som händer och fötter???
Må så gott... värmländskan... kramis och sticka lugnt...
Sjöbackas blogg