torsdag, februari 25, 2010

Ravelympics medallion

4354783142_6e38c6d8fb_o

Har fått medalj i Ravelympics för min insats i Charity Curling. Det är nog den enda jag får också. Hinner inte färdigt med min Barista i WIP:s dancing eftersom jag började lite sent, plus att jag repade upp och började från början. Funderar därför på om jag ska försöka mig på Charity curling igen och sticka en mössa till. Har ju faktiskt en massa restgarner som jag måste göra slut på. Så här blev i alla fall mössan. Garnet jag började med räckte inte riktigt så jag fick skarva i toppen med lite svart lovikka som jag hade kvar.

DSC00480

I have gotten a medallion for my effort in Charity Curling. It will propibly be the only one I get. I will not hit the finish line in WIP:s dancing before the Olympics is finished because I started a bit late and also had to rip my Barista and start all over again. Maybe I should enter the Charity Curling once more an knit another beanie. I really got much leftover yarn that I must knit up. This is how the beanie turned out anyway. Had to take some leftover Lovikka to finish.

1 kommentar:

Kerstin sa...

Grattis till medaljen. Jag hoppas Sveriges sticklag vinner lika många medaljer som de svenska deltagarna i Canada. Min dotter deltar i RavelryOS också. Inga problem med att vänta på paket. Den som väntar på något gott...