torsdag, december 17, 2009

Secret pal 6 and a bad updater here

Jag hade en trevlig överraskning som väntade på mig i brevlådan när jag kom hem. Hela brevlådan fylldes av ett paket från min hemlis och vilket paket sen. Te som luktar underbart. Går och luktar på påsen om och om igen. Ska ta en kopp ikväll innan jag går och lägger mig. Stickor, Johanna Wallins muddhäfte och underbart mjukt garn från Garnpaletten. Jag som tänkt länge på att prova Garnpalettens garn. Helt perfekt alltihop. Vet inte hur jag ska kunna tacka. Det var ju som lilla julafton idag. Tack, tack och åter tack.

DSC00415

Had a very nice surprice in my mailbox when I got home today. A wonderful parcel from my secret pal. Absloutely wonderful. Thank you so much.

Förresten måste jag be om ursäkt över att jag varit så tyst på bloggen, men det beror på att det varit så mycket på jobbet sista tiden. Men så fort jag får tid över så kommer det lite bilder på färdiga alster.

And I apologise for beeing such a bad updater here but that’s because there have been much to do at work this last weeks before christmas vacation. But as soon as I have more time I will update with some photos of finished knitting.

Inga kommentarer: