tisdag, september 15, 2009

Time for some freestyling

Nu går det framåt med Koftans kofta efter att jag repade upp och började sticka med dubbelt garn. Så snart är den klar. Hittade även knappar till den när jag var på stickkaféet i lördags. Därför är det dags för lite freestyling igen. Hoppade inom Liene design i söndags och upptäckte att de hade merinogarn till ett mycket bra pris. Passade därför på att köpa till en tröja åt maken. Det ska bli en uppifrån och ner tröja igen. Men funderar på om jag ska lägga in något flätmönster. Det är snyggt med flätor och maken gillar även han sådana tröjor.

Har även tvåtrådigt isländskt ullgarn på ingång inropat på Tradera som är tänkt att bli till en tröja åt svärsonen. Vi får se vem som blir först:-)

Now my Koftans kofta is knitting up nice when I ripped and started to knit with double yarn. Soon it will be finished. Therefore it’s time for some freestyling again. Bought som merino yarn from Liene design that are ment for a top-down sweater for DH. Maybe I will put in some cables this time. I like cables in sweaters and so does DH.

I’ve also won a bid on Tradera on some Icelandic wool yarn that I’ve intended for a sweater for our son-in-law. Wonder wich one will be first:-)

Inga kommentarer: