onsdag, september 02, 2009

Sunday Swing socks + shawl

Så är mina Sunday Swing socks, septembermönster i sockklubben klara. Ett trevligt mönster som går fort att lära sig. Stickade dem i den största storleken eftersom de är planerade som julklapp till svärsonen. Garnet är Zauberball och stickor nr 2.25mm.

DSC00212

Now my Sunday Swing Socks are finished, September pattern in the sockclub. I nice pattern that was easy to memoriize. I knitted them in the biggest size because the are ment for christmas gift för son-in-law. the yarn is Zauberball and needles number 2,25mm.

Har även, äntligen ska jag säga blockat min sjal. Den har legat klar hur länge som helst. Mönstret är mitt eget och garnet är Ullcentrums entrådiga. Fast jag kan inte komma på ett namn. Någon som har ett förslag?

DSC00207

 

DSC00206

And, at last, I’ve blocked my shawl. It has been finished for so long. The pattern is my own and the yarn is Ullcentrums thinnest. But I can’t decide a name. Anyone have any idea for a name?

4 kommentarer:

Marie sa...

Fina sockor, jag börjar verkligen gilla det garnet, har klappat på det många gånger men inte köpt än, men snart så.
Vilken fin sjal och garnet passar ju perfekt.
Klart du ska anmäla dig till Lisas stickutmaning. Själv har jag anmält mig till disco :-O

LenaL sa...

Åh, en sån ljuvlig sjal! Helt fantastisk, både i mönster och färg.

Ha det så jättegott!

Paradiset Kaos sa...

Fina saker du gjort. Försöker komma på ett namn på din sjal, men det går inge bra. Min egen, tänkte jag på men det är ju många som gör egna mönster. Tyvärr är jag ingen bra hjälp.
Hoppas du hittar ett riktigt fint namn.

Garntrollet sa...

Vilken vacker sjal! Och strumpor. Jag har funderat på att testa sockgarnet, men jag måste vänta lite (försöker sticka upp garnlagret).

Tack för tipset med fingervantarna. Fast jag vet inte om det funkar... jag tror att det är de stickade maskorna runt själva fingret som på något sätt töjs ut, alltså sista varvet på handdelen innan man stickar fingrarna.