lördag, juni 06, 2009

student and national day

Idag är det nationaldag men även studentavslutning här i Eskilstuna. Jag har ingen avgångsklass i år men är på skolan eftersom jag är bjuden till en annan klass som jag haft i två år. Tycker även det är fint i aulan så jag går nog dit också. Däremot kungabesöket som blir på grund av 350-årsjubiléet hoppar jag över. Nu får ni bara hålla tummarna för att vädret håller sig.

Today it's Swedens nationalday but also upper-secondary final examination in our town. I don't have any class that are there this year but I been invited to another class that I had for two years. And it's nice in the assembly hall so I will go there to. But I will skip the royal visit because of the 350 year anniversary. Cross your fingers that it won't rain please.

1 kommentar:

Knyppeltanten sa...

Du var i Sannahed i torsdags och visade upp en jättevacker sjal med en drake på, jag tog kort på den och visade min dotter och nu undrar hon var du hittat mönstret på den? vill du dela med dig av det? Och det var ju hos dig som jag sett rutorna, det tänkte jag inte på då.