tisdag, december 16, 2008

Wristwarmers

Visst är det skönt med lite snabba projekt ibland. Har stickat Stickfrossas Julvärmare. Fast jag använde Sirdars Babybamboo som jag köpte på Nystvindan istllet för det som stod i mönstret. Jag är nöjd med resultatet. De är mjuka och sköna. Fast jag gillade inte alls att sticka i garnet, väldigt stumt.

002

Sometimes it's real nice with some fast knitting projects. I've knitted Stickfrossas Christmas warmers. I used Sirdar's Babybamboo instead of the yarn suggested. I'm pleased with the result. They are soft to use. Though I didn't like to knit in the yarn. It was hard to knit in.

Har redan lagt upp för ett par pulsvärmare till. Det är ännu ett par från Stickfrossa. Fast denna gången använder jag garnet som står i mönstret. En är klar och den andra påbörjad. Mycket trevligare att arbeta i Primavera.

Have already casted on for another pair of Stickfrossas wristwarmers. Although thsi time I use the yarn suggested. One finished and one the go. Much nicer to knit in Primavera.

3 kommentarer:

Emma sa...

Vad vackra de blev! Det är väldigt fin glans i garnet. Men aj aj, hoppas att jag kommer att gilla bambugarnet bättre, jag som är så sugen på det.

Eva i Halmstad sa...

Hej
Jag gjord mina i samma garn som du, dom blev jättebra tycker jag, men vägen dit var inte så skoj.


Ha en riktigt Go Jul på dej.
Eva.

MonicaHansen sa...

Jättefina!