fredag, juli 13, 2007

Yippee,MS3 plus mycket annat/Yippee,MS3 plus much more

Yippeee!!!

Har fått tag i garn så nu kan jag göra färdig min Galvaston sjal. M hade. Är även klar med MS3 ledtråd två nu. Blev faktiskt klar i tisdags men har inte haft tid att skriva förrän nu. Vi har gjort våra resor med båten i några dagar. Kom hem igår förmiddag. Nu väntar jag på dagens ledtråd. Ska bli spännande och se fortsättningen.


Have gotten yarn for my Galvaston shawl so now I can finish it of. M had some. Have also finished clue 3 on my MS3. Actually I finished it of on Tuesday but haven't had time to write before. We've been out with the boat. Came home yesterday morning. Now I'm wating on todays clue. Shall be exciting to see.

En annan sak som jag också tagit fram igen är min tvåändstickning. Har gått med i Vi 2 i sommar. Så kanske jag kan hinna klart med den ena vanten innan sommarn är slut. För inte går det fort att sticka ett varv. Men det är en perfekt båtstickning. Liten och behändig så den får följa med i båten. Därför går det sakta men säkert framåt i alla fall.Another thing that I've taken hold on is my twoend knitting. I've joined Vi 2 i sommar. So maybe I can finish on mitten before end of summer. It aint moving along fast. But it's a perfect boat knitting as it is small. That's why it's moving along anyway.
Igår hade M och jag bestämt att vi skulle överraska Lena på Nystvindan med ett spontant stickkafé. Det blev jättetrevligt. Mycket prat och skratt, men även en del sticking. Och naturligtvis kom jag hem med lite nytt garn. Lena hade fått in lite nytt. Faktiskt så är det ett acrylgarn som jag inte brukar köpa, men jag gillade strukturen och framför allt färgen på det. Så sex nystan blev det. Har hittat ett mönster på en scarf som jag funderar på att sticka av det.


Yesterday me and M had decided to suprise Lena at Nystvindan with a spontaneous knitting café. I turned out real nice. Much talk and laughs and also a bit of knitting. And of course I ended up with some more yarn. Lena had some new that I liked. Actually it's acrylic that I usually doesn't buy but I liked the structure and especially the colour of it, so I bought six skeins. Have found a pattern on a stola that I want to knit.

4 kommentarer:

sussry sa...

Vanten ser ut att bli fin. SKulle aldrig stå ut med att tvåändssticka, alldeles för tisdkrävande... Blir så imponerad av dig.

Anonym sa...

I går var ju sista dagen för att skicka tredje hemlispaketet och om du kikat förgäves i brevlådan idag så har jag inte glömt dig. Jag funderar nämligen på att ta mig till din hemstad och leverera den själv, jag bor ju inte så väldigt långt därifrån. Om du tycker att det vore trevligt att ses så kommer jag som sagt gärna.

Agneta sa...

Är jag hemma så skulle det vara jätteroligt.

Bim H-D sa...

oj... det däringa gröna var ju urläckert... men inte katten är det väl akryl??? hm... min mysteriesjal borde påbörjas, suck... tid??? Nyss hemkommen (läs söndagskväll o måndag sovandes, suck) och inget blir gjort...
Fryser gör man som en smått galning... mer är 20graders skillnad i temp märks, jag lovar... känns som om hemstickade sockar, istället för barfota i flip-flop... man trodde det var sommar här också ;) och vantar på händerna när man sitter här och väntar in samtal... semester på jobbsidan märks av, även inom sjukvården, :p... och just nu ingen telefontid att passa i HelpDesk heller för den delen, hihihi...
Må så gott... värmländskan... kramis, frusen och garnkonfunderad... med namnsdag idag ;)