torsdag, juli 26, 2007

lite mer/some more

Glömde ju bort lite när jag skrev förut. Är klar med ledtråd 4 i MS3 men någon bild får ni inte denna gång. Men på tal om MS3 så finns det en tysk grupp, Secret-of-Chrysopolis,som också går ut på samma idé som MS3 och Galkal. Jag kan inte så mycket tyska att jag kan skriva eller prata. Alldeles för länge sedan jag läste, men jag förstår i alla fall en del. Och så kommer även ledtrådarna att vara på engelska. Den startar inte ordentligt förrän MS3 är slut heller. Min drake tar sig också. Har kommit igång ordentligt med kanten nu. Så snart så ska det bli bilder där också.

I forgot to write about some of my other project in the last post so here it comes. Finished clue 4 in MS3, but there will be no picture this time. And I joined a german group, Secret-of-Chrysopolis, that also works like MS3 and Galkal. I don't know that much german so I can talk and write but some I do understand. And the clues will also be in english to. It won't start until after MS3 is finished. my dragon is on the go to. I've gotten a bit on the edging now so soon there will be some pictures.

8 kommentarer:

Maggan sa...

Jag är lite efter med min MS3 eftersom jag inte hann skriva ut ledtråd 3 och 4 innan jag åkte upp till Jämtland....
Är alla meddelanden och mail på tyska på Secret of chrysopolis? Jag kan ingen tyska alls jag.... får väl hålla mej till MS3 ;)

Ingalill sa...

Okej jag hittade till den tyska gruppen och tror mig kunna följa med rätt bra men det största bekymret är som alltid: Vilket slags garn?
Har superdålig kläm på detta med garner, längd, grovlek osv. Har du något råd att komma med när det gäller garn?

Agneta sa...

Verkar så men mönster mm är på engelska. Blir vi några så får vi väl hjälpas åt om det behövs.

Agneta sa...

Vad gäller garn alternativ så letar jag just nu. Enligt sidan ska det vara ett garn som ligger på cirka 800m/100g. All som allt behövs cirak 1600m

Agneta sa...

Garnidé: Evilla 8/1. Det ligger på 800m. Men det ska vara enfärgat. Annars kommer inte mönstret till sin rätt tydligen.

Elisabeth sa...

Evilla låter ju spännande, och det har ju ganska långa färgrapporter, är inte melerat, och då tror jag att det går bra.

Jag funderar lite till, det kunde ju vara nyttig språkträning!

Galvaston var snygg, otoroligt snygg! Grattis!

Lena Lundbladh sa...

Så jättekul det låter med Secret of chrysopolis! Har anmält mej till den nu, gör inte om samma misstag som med MS3:an = missade den! Så kul att vi i alla fall blir några svensktalande, då kan vi kanske stötta varandra om det behövs. Och det gör det kanske ;-)?!

Agneta sa...

Ja det kan nog behövas. Men vi fixar det tror jag.