onsdag, april 05, 2006

På plats

Så är äntligen flytten klar då. Det gick väldigt bra måste jag säga. Fem timmar tog det att flytta allt. Då var den gamla lägenheten tom.

Jag hade även hunnit städa mycket så klockan 13.00 dagen efter lämnade jag iväg nycklarna. Vi har även fått upp mycket här så det börjar bli ganska klart här hemma. Vi trivs och mår gott nu.

Stickningen artar sig bra. Makens tröja har jag i stort sett bara en ärm kvar på. Min egen tröja däremot har varit undanlagd tills idag, så den ahr jag inte hunnit så mycket på. Bilder kommer så fort som möjligt.

2 kommentarer:

Bim sa...

Gratulerar med flytten, att den gick smidigt vill säga. Själv har man inte flyttat sedan... hrm... 1983??? 1nov tror jag visst att det var, hihihi. Innan dess gjordes många flyttar, själva och för nära och kära... samt tömmande av lägenheter efter nära och kära, mindre kul :(.
Nu väntar vi då bara på att det ska bli mer bloggande här, hihihi... och mer om VAD det has på stickorna... nyfiken, hihihi...
Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar på nätet... Kramis från någon som jagar garner, grrr... kan inte sticka mina Sokker2006 för april månad... saknar garn, jö!!! Urk...

heidi sa...

Hur gick det med makens tröja??